In de praktijk

Duofiets voor dagbesteding Weddesteyn

JULI 2021 – Omdat zelfstandig fietsen niet bij iedereen meer lukt en het belangrijk is om buiten in beweging te zijn, hebben we een bijdrage geleverd voor de aanschaf van een duofiets.

De fiets wordt veel gebruikt en de gebruikers zijn er erg blij mee. Ze zijn buiten in beweging en genieten.

Genieten!

Heerlijk buiten zitten!

Tuin voor activiteitencentrum Het Raakvlak

JUNI 2021 – Tijdens de Corona pandemie is het ons allen nog duidelijker geworden dat buiten zijn belangrijk is voor welzijn en gezondheid.
Daarom heeft het Zorgfonds een bijdrage geleverd  aan de aanleg van een tuin voor activiteitencentrum Het Raakvlak te Mijdrecht.

Zowel bezoekers als medewerkers zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat.


Toch een nieuw gehoorapparaat

“Ik werd onwel in de kerk en moest met de ambulance vervoerd worden. De rekening, 375 euro, moest ik zelf betalen (eigen risico ziektekostenverzekeraar). Dat heb ik betaald vanuit mijn vakantiegeld van de AOW. Maar dit bedrag had ik gereserveerd voor een nieuw gehoorapparaat. Dankzij uw gift heb ik nu toch een nieuw gehoorapparaat!”

Eindelijk weer een normaal sociaal leven

“Ik wilde jullie bedanken voor het mobieltje en het jaarabonnement. Echt een geweldig geschenk voor iemand die van de voedselbank afhankelijk is! Na 5 jaar ziekenhuis, operaties en chronisch ziek te zijn kan ik nu weer een beetje een sociaal leven opbouwen. En Appen is gratis, dus dat helpt ook!”